Cautare

703 de rezultate pentru "liceul lps braila" (3.26 secunde)
Babele care, pe cand erau fete, n-au avut dosar bun si n-au mai facut liceul ori vreo scoala mai inalta.
Grivita la malul Borcii (asta pentru a prinde Liceul Economic si Piata Mare, Gara CFR Calarasi Port , uzinele electrice si de apa, Turnul de Apa, spitalul vechi, maternitatea, arestul, dar si podul peste Jirlau, stavilarul, iar la sud,faleza si portul vechi), in aceest spatiu fiind cca 300 cladiri (mai exact 296 ), acestea fiind mai mari sau mai mici.
Liceul il faceti, banuiesc, la Caracal. G.P.: Exact. La Ionita Asan, asa-i zice si astazi. M.T.: De la cine ati deprins experienta comerciala, economica?
Am urmat liceul Nicolae Balcescu in aceeasi formatie si toti am intrat la facultate. In clasa noastra erau olimpicii Romaniei la matematica si chimie, adica castigatorii titlului.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean, Daniel Negrean, vizita ministrului a durat cateva ore, timp in care a vizitat scolile cu clasele I-VIII din Valea lui Mihai, Tarcea, Rosiori, gradinita din Pestis, sala de sport din Biharia si Liceul din Vadu Crisului.
In ceea ce priveste invatamantul din oras, liceul, cele patru scoli si gradinitele au beneficiat anul acesta de proiectul de reabilitare a acestor unitati.
Astfel, vor incepe lucrari de reabilitare la Liceul Teoretic din Baneasa, Grupul Scolar Lazar Edeleanu, Scoala Generala nr.1 si Gradinita nr.3 din Navodari, Grupul Scolar Energetic din Cernavoda si la scolile din localitatile Seimeni si Istria si lucrari pentru racordarea la utilitati a unei unitati scolare din Mircea Voda.
Prin urmare chiar si locurile din municipiu risca sa nu fie ocupate, cu toate ca au mai ramas locuri la Colegiul National "Cuza" si la Liceul Economic.
Presedintele PSD Mircea Geoana a votat duminica, la Liceul Jean Monnet, atat pentru europarlamentare, cat si la referendumul privind votul uninominal, spunand ca mizeaza pe un scor foarte bun al PSD in urma scrutinului pentru PE.
- Dupa finalizarea cursurilor scolii generale, Victor Manea a urmat Liceul 9 Foraj. Profesie si ocupatie - Victor Manea este jurist si masterand in dreptul afacerilor;
- Ionel Soare s-a nascut in data de 8 septembrie 1959 si a urmat Liceul industrial-auto Nr.9 din Bucuresti si apoi Scoala de Maistri.
Potrivit primarului George Cojocaru, este vorba despre cele mai mari lucrari efectuate de cand sunt construite scolile si gradinitele din oras, numai pentru liceul teoretic din Murfatlar fiind alocata suma totala de 2,3 miliarde de lei vechi, din care 1,2 miliarde au fost alocate hidroizolatiei pe toata suprafata de cladire, iar restul de bani - pentru mobilier, usi noi si parchet melaminat.
Acesta din urma este inginer mecanic si profesor de specialitate la Liceul SNC Constanta. Revenind la conducerea DJS Constanta, mai facem precizarea ca a fost condusa timp de 20 de ani de acelasi director Marin Bajenaru, care a iesit la pensie pe data de 31 decembrie 2006.
Ca sa nu creez probleme colegilor mei de la inspectorat, am decis sa ma intorc la catedra de fizica de la liceul "Ovidius" din Constanta.
La sedinta organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta cu directorii unitatilor de invatamant, au fost invitati si primarii care au fost implicati in pregatirea Olimpiadei Nationale de Matematica, care s-a desfasurat la liceul "Callatis", din Mangalia, pe 13 aprilie a.
Leila Zevri, profesoara de fizica la Liceul Teoretic Lucian Blaga din Constanta, mai detine si o casa de 110 metri patrati situata in localitatea Cobadin, dar si un teren intravilan in suprafata de 4 hectare in localitatea 23 August.
Dupa terminarea facultatii a fost mai intai profesor de fizica la Liceul Samuel von Brukenthal din Sibiu. Dupa 1989 a devenit inspector scolar general adjunct iar apoi inspector scolar general al judetului Sibiu.
membrilor comisiei de vot de la liceul "Aurel Vlaicu", inainte de a pleca. O doamna din capul mesei i-a replicat zambind:
"Chiar daca abia acum termin liceul, vreau sa spun ca pot da clasa la multi. Cunosc multi cu studii superioare care nu au cu ce tulbura apa in ceaun", a mai spus Verginel Gireada.
Liceul a fost mutat din cladirea in care a functionat timp de aproape 30 de ani, ca urmare a retrocedarii catre Episcopia Romano-Catolica.
google-analytics.com